0
0
0

(З Днем Народження мисливця) - мисливець на вафельному папері №009 - друк CakePrint

Відгуки:
(0)
  • Модель: HUNTER-1128
  • Артикул: HUN-1128
  • Наявність: 1000
48.00грн.
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
ВАФЕЛЬНИЙ ПАПІР: Використовується вафельний папір (тонкий або щільний)
щільність вафельного паперу:: Тонкий: ~0.35 мм, Щільний: ~0.6 мм
розмір вафельного паперу:: А4 (210x297 мм)
склад вафельного паперу:: Крохмаль, вода, рослинна олія
умови зберігання вафельного паперу:: Сухе місце, температура 15–25°C, вологість <60%
Доступні варіанти

Цукровий друк для торта (З Днем Народження мисливця) №009

Святковий постріл смаку! Додай полювання до солодкого настрою! )

Яскраве зображення з темою мисливця прикрасить торт на День Народження справжнього чоловіка!


Характеристики та опис:

Форми на вибір:
- круг (21 см)
- квадрат (21×21 см)
- прямокутник (21×30 см)
- кексики (12 шт по 6 см)

Щільність паперу: тонкий або щільний

Зображення на вафельному папері:

формат листа:21×30 см
склад:картопляний крохмаль, вода, оливкова олія. Без глютену.
умови зберігання:зберігати в сухому місці

• Вафельний папір легко наноситься та ідеально виглядає на торті.

Зображення на цукровому папері:

формат листа:21×30 см
склад:вода, цукор, глюкоза, модифіковані крохмалі, кокосова олія, гліцерин, камедь целюлози, полісорбат 60, ванілін, E330
умови зберігання:в сухому прохолодному місці

Святкуй по-мисливськи з CakePrint!

їстівні зображення, торт, мисливець, вафельний папір, CakePrint

Характеристики
Їстівна картинка
ВАФЕЛЬНИЙ ПАПІР Використовується вафельний папір (тонкий або щільний)
щільність вафельного паперу: Тонкий: ~0.35 мм, Щільний: ~0.6 мм
розмір вафельного паперу: А4 (210x297 мм)
склад вафельного паперу: Крохмаль, вода, рослинна олія
умови зберігання вафельного паперу: Сухе місце, температура 15–25°C, вологість <60%
ЦУКРОВИЙ ПАПІР Використовується цукровий папір
щільність цукрового паперу: ~0.8 мм
розмір цукрового паперу: А4 (210x297 мм)
склад цукрового паперу: Цукрова пудра, глюкозний сироп, крохмаль
умови зберігання цукрового паперу: Сухе місце, температура 15–25°C, вологість <60%
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.