0
0
0

Використовуємо їстівну картинку в льодяниках.

Чим можна прикрасити кондитерський виріб? Якими смакотами здивувати гостей? Безліч варіацій декорації кремовими квітами, мастичними фігурками та фруктами вже застосовуються кондитерами не один десяток років. І в даний час величезною популярністю користуються цукрові та вафельні картинки в льодяниках.

Зображення на цукровій папері, як і вафельному, виготовляються на спеціалізованих харчових принтерах. У принтер завантажується вафельний або цукровий папір, на який за допомогою спеціальних харчових барвників наноситься рисунок.


Готові вафельні картинки або зображення на цукровому папері роблять смачні виразними, унікальними та креативними! Ви можете використовувати їх як топер на торт або окремі ласощі для гостей.

Їстівні картинки мають нейтральний смак і не впливають на смакові характеристики виробу.

Замовити їстівну картинку Ви можете на нашому сайті «Cake Print». Тут для Вас представлений величезний вибір картинок та готових дизайнерських рішень. Крім того, Ви можете замовити друк їстівних картинок заказать печать съедобных картинок на основі Ваших особистих фотографій, дизайнів, шаблонів, малюнків, святкових тем тощо.

Робимо льодяники зі їстівною картинкою всередині.

Рецепти приготування льодяників зі їстівною картинкою досить прості.

1-й та найбільш бюджетний метод приготування льодяників з глюкозним (інвертним) сиропом

Підготуйте все необхідне для льодяників:

·        Готові вафельні картинки/зображення на цукровому папері;

·        Каструля з товстим дном;

·        Ложечка;

·        Палочки;

·        Пакетики;

·        Силіконізований пергамент.

Для початку приготуємо глюкозну карамель, для цього знадобляться:

·        Сахар — 100 г;

·        Сироп глюкозы — 70 г;

·        Вода — 20 г.

Простий рецепт глюкозної карамелі зі їстівною картинкою всередині:

1.   Помістити всі інгредієнти в каструлю з товстим дном і змішати, відправити на сильний вогонь.

2.   Помішуємо готову суміш на вогні, доки вона не досягне 145°C.

3.   Після закипання знімаємо з вогню та даємо готової карамелі охолонути. Важливо помішувати суміш, щоб не злиплася.

4.   Вирізані зображення на цукровій папері або готові вафельні картинки розкладаються на пергаменті та заливаються готовий карамеллю. Розподіляти карамель можна ложкою, намагаючись надати майбутньому льодянику круглу форму.

5.   За бажання можна посипати льодяники цукрові прикраси.

6.   Після повного застигання перевертаємо льодяники на зворотний бік.

7.   Заливаємо задню частину льодяників і вставляємо паличку.

8.   Трохи терпіння, доки застигне карамель, і все готове.

Зберігати льодяники краще в пакетиках, оскільки від зайвої вологи можуть стати липкими.

2-й метод приготування льодяників за допомогою ізомальту

Ласощі нового покоління називають льодяники ізомальту. Такі ласощі не псують зубну емаль і не впливають на рівень глюкози у крові. Крім того, вони низькокалорійні, з низьким глікемічним індексом. Це говорить про те що льодяниками ізомальту можуть насолоджуватися навіть діабетики.

Підготуйте все необхідне для льодяників:

·        Готові вафельні картинки/зображення на цукровому папері;

·        Каструля з товстим дном;

·        Ложечка;

·        Палочки;

·        Пакетики;

·        Тефлоновий або силіконовий килимок.

З харчових інгредієнтів знадобляться:

·        Ізомальт;

·        Харчові барвники (за бажанням);

·        Кондитерські посипання (за бажанням).

Простий рецепт льодяників ізомальту з їстівною картинкою всередині:

1. Помістіть ізомальт у каструлю з товстим дном на слабкий вогонь та перемішуйте до однорідної маси.

2. За бажанням додаємо невелика кількість харчового барвника (достатньо однієї крапельки, тому що ізомальт фарбується досить інтенсивно).

3. Залишіть готову масу, щоб вона трохи охолола і стала густішою. Від цього прямо залежить властивість майбутніх льодяників: що густіше, то рівномірні будуть краю.

4. Вирізані готові вафельні картинки або зображення на цукровому папері розкладаються на підготовленому килимку, розмістіть на них палички;

5. Акуратно заливаємо зображення готовою масою, розподіляємо її за допомогою ложки;

6. За бажанням до застигання льодяники можна прикрасити кондитерськими присипками;

7. Чекаємо, поки льодяник остаточно застигне і акуратно знімаємо його з килимка.

Зберігати льодяники з ізомальта так само найкраще в пакетиках.


Изображения на сахарной бумаге

Цукрові листи являють собою тоненький шар білої глазурі, притиснутий до пластикової підкладці для подачі через принтер. Підкладка знімається перед нанесенням на виріб. Оскільки цукровий папір товщий за вафельний, це забезпечує більше висока якість друку.


Характеристика цукрового паперу
Зроблена із цукру, має солодкий специфічний смак
Щільна гумоподібна структура, гнучка
Доступна в різних формах та розмірах
Повинна зберігатися на повітрі та далеко від вологи
Четкие, яркие изображения

Дуже важливо пам'ятати, що зображення для цукрового паперу має мати висока якість. Якщо малюнок поганої якості, результат друку також буде низьким.

Зображення на вафельному папері

Вафельний папір з малюнком, купити яку ви можете в онлайн-режимі на нашому сайті "Cake Print", виготовлена з картопляного крохмалю, води та рослинної олії.

Характеристика вафельного паперу
Зроблена з рисового борошна або картопляного крохмалю
Має легкий ванільний смак
Доступна в різних формах та розмірах
Повинна зберігатися на повітрі та далеко від вологи
Напівпрозора


Замовити їстівну картинку Ви можете у нас на сайті «Cake Print». Величезна колекція малюнків та можливість завантажувати свої дозволить Вам зробити льодяники саме такими, якими Ви бажаєтее їх бачити. Бажаємо успіхів!

Автор: Ірина Колпакова

використовуємо їстівну картинку в льодяниках, використання вафельних і цукрових картинок в льодяниках, топпери з льодяників зі їстівною вафельною або цукровою картинкою всередині

Коментарі
Схожі статті
07.08.2019
Правильно наклеюємо їстівну картинку на торт.
Правильно наклеюємо їстівну картинку на торт.
Ми точно знаємо, як необхідно клеїти вафельну або цукрову їстівну картинку на торт.Для того щоб 100% бути впевненим у відмінному результаті використання їстівної картинки, потрібна практика. Тому, прочитавши статтю, Ви точно будете озброєні: що і як..
08.08.2019
Наклеюємо картинку на пряник, всі тонкощі та нюанси.
Наклеюємо картинку на пряник, всі тонкощі та нюанси.
Пряник або топер з зображенням.Окремої уваги потребує ця тематика. Імбирний пряник завоював серця любителів кулінарних виробів. Це цілий світ, занурившись у який, назавжди здобудеш відбиток у твоєму серці. Твої смакові рецептори теж пам'ятатимуть це ..
07.08.2019
Нестандартне застосування їстівної картинки.
Нестандартне застосування їстівної картинки.
Можливі комбінації в кулінарному дизайні за допомогою вафельного або цукрового паперу.Творче мислення - запорука успіху та професіоналізму. Коли з'явився цей цікавий винахід – харчова їстівна картинка, ніхто й не думав, що людське креативне мислення ..
22.06.2021
Ось у чому різниця між цукровим та вафельним папером.
Ось у чому різниця між цукровим та вафельним папером.
Насамперед необхідно визначиться – що ми робимо? Торт, тортик, капкейки, пряники, мафіни, льодяники, коктейлі чи чогось сама ще винайдеш?Так, так все вірно для всього цього ти можеш використовувати їстівний кулінарний папір як декор ;)..